Kerneværdier

Offentliggjort af Litzy Thomsen den

Det er stærkt nødvendigt, at virksomheder, som udvikler produkter, er meget bevidste om hensynet til miljøet og en 'Jorden først'-mentalitet. Det nytter ikke at skabe og fremstille produkter, som enten er engangs eller korttidsholdbare, når mulighederne for langtidsholdbare produkter kan realiseres. Vi skal helt væk fra brug-og-smid-ud tankegangen for at minimere belastningen af ​​naturen.

Jeg ser det også som en meget vigtig opgave for virksomhederne at gøre det nemt for forbrugerne at købe gode og miljørigtige kvalitetsprodukter, hvilket letter kundernes hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at sikre, at alle ens indkøb nu også er bæredygtige og holdbare.

I udviklingen af ​​Capzy shampooskærm var miljørigtig et ufravigeligt parameter. Capzy er fremstillet i en utrolig holdbar og robust silikone, som kan rengøres i opvaske- eller vaskemaskine og anvendes igen og igen. Du kan læse mere om silikonen i mit blogindlæg "Hvorfor er Capzy fremstillet i blød silikone?"

Mit produkt definerer hvem jeg er, og målet for min virksomhed tager udgangspunkt i en venlig og 'Jorden først'-mentalitet, som ligger dybt funderet i min tilgang til verden.

Naturen er vores kilde til inspiration og skønhed. Vi skal bestræbe os på at holde Moder Jord fri for udvendig belastning og rovdrift. For helt grundlæggende kan vi ikke eksistere uden naturen, og på mange måder er Jorden allerede overbelastet. At miljøet prioriteres på denne måde skal være en rodfæstet del af vores bevidsthed som forbrugere og producenter.

I Capzy er det ikke kun et produkt, som er tænkt ind i disse miljømæssige kerneværdier. Det gælder hele vejen rundt fra valg af materialer og fremstilling til forsendelse. Capzy leveres i en genanvendelig pose, som kan vaskes og anvendes til rejser eller bare opbevaring, og forsendes i en enkel beskyttende kuvert, således at der ikke pakker ind i mange lag plastposer, som blot skal smides ud bagefter. Når du som kunde bestiller en Capzy shampooskærm, er du garanteret en heltænkt løsning.


Del dette opslag← Forrige opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Skriv en kommentar