Information, anmeldelser og udtalelser

Capzy er en skærm, som du kan anvende i badet for at undgå at få vand og shampoo/balsam i ansigtet. Capzy består af en silikone-skærm og et spænde.

Spændet gør, at du kan regulere Capzy efter hovedstørrelse. Capzy kan derfor anvendes af hele familien og er nem at hænge op i brusenichen.

Hvis du er en kvinde, ønsker du ikke at starte forfra med makeup efter bad, vil du elske Capzy.

Hvis du er øjen- eller ansigtsopereret, vil en Capzy være ideel for dig, da du kan vaske hår og komme i bad på trods af de restriktioner, som din situation indebærer.

De personer, som har prøvet Capzy, enten professionelt eller privat, er vendt tilbage med meget positive reaktioner og evalueringer på brugen af ​​Capzy. Her er nogle af udsagn, som jeg har modtaget efter brug af Capzy:

Vi har været så heldige at få lov til at teste Capzy (Video kommer snart) Selvom mor jeg har sat Capzy helt rigtigt, synes jeg alligevel jeg vil fortælle lidt om capzy, da jeg allerede er kæmpe fan! Niah's hår er MEGET krøllet hvilket gør at hendes hår afviser vand. Jeg skal virkelig dybt ind, før hendes hår bliver vådt, og en pige på 17 måneder vil jo jeg have vand i sine øjne, så ofte skynder mor sig helt vildt og føler aldrig hendes hår bliver perfekt. Det er der Capzy kommer ind. Capzy lukker simpelthen til omkring Niah's hoved (man kan regulere bagpå efter størrelse) som gør, at der INTET vandt kommer i øjnene plus Niah syntes, det var sjovt at se vandet løbe ned af Capzy'en. Det gør at jeg rent faktisk kan vaske hendes hår rigtigt, hvilket gør at mor her er glad! Vil helt klart anbefale Capzy og glæder mig til at vise jer en video, så jeg kan se det virkelig virker :)! God dag folkens <3

Sabina Pedersen“Wow, det er jo genialt. Sådan én har jeg altid manglet.”

(Simone Bech)
“Når jeg skal i bad, men kommer i tanke om, at jeg allerede har lagt make-up eller udført min hudpleje rutine, er det altid ærgerligt at skulle begynde forfra. I disse tilfælde er Capzy jo genial at have. Den sparer mig både tid og penge.”“Jeg er så glad for den. Jeg bruger den cirka to-tre gange om ugen.

(Maria Isabella Tarp Danielsen (20 år)”Sådan én skal mit barnebarn have. Det er altid skrig og skrål, når det er badetid og der skal vaskes hår.”

(Per Johnsen. Tidl. lærer ved Filstedvejens Skole, Aalborg)

Capzy er blevet testet på forskellige plejehjem og bo-enheder med stor succes og meget positiv tilbagemelding fra plejepersonalet:

  • Nem at få af og på

  • Kan justeres efter hovedstørrelse

  • Lavet af et materiale, som er nemt at håndtere - også med håndsker på

  • Giver bedre arbejdssituation, da beboere er mere rolige og ikke bliver udadreagerende, hvilket kan give usunde arbejdsstillinger

  • Samarbejdet bliver nemt, da beboeren ikke bliver urolig

  • Giver bedre kontakt med beboeren

  • Beboernes reaktion på Capzy er glæde og begejstring, og der giver ikke udtryk for ubehag

  • Ændrer stressfuld situation til hyggestund

  • Den fungerer rigtig godt og holder tæt

  • Dejlig blød og behagelig at have på - generer ingen steder

“Den er rigtig god at arbejde med”.
“Den er meget blød og hænger ikke i håret”.
“Den opfylder sin funktion”.
“Man skal huske at spænde den til, så størrelsen passer til den ældre”.
“Den er godkendt fra den ældre borger, som prøvede den”
(Lisbeth. SOSU-assistent på Omsorgscenteret Pedershave, Frederikssund)


“Det, der er godt ved Capzy, er, at den kan spænde op, så den demente ikke skal have den ned over hovedet. Vi kan bare lægge den om halsen og derefter sætte den på plads og strømme den til. Så skal vi ikke udfordre den ældre med at få noget stramt ned over hovedet.”

“Da jeg så denne her, tænkte jeg, at det er sådan her, det skal være.”

“Vi har også ældre, der bliver behandlet for kløe og eksem med specielle hårshampooer, som man helst ikke skal have i øjnene, og der er det jo ideelt at anvende Capzy.”

“Nogle ældre har nakkeproblemer, ofte stiv nakke, og de kan ikke lægge hovedet tilbage under hårvask. Eller den ældre kan ikke selv holde en klud for øjnene. Her vil Capzy være en stor hjælp.”
(Helle. SOSU-assistent Omsorgscenteret Pedershave, Frederikssund)


“Førhen var Lene ked af at få vand og sæbe i øjnene, hun blev meget urolig, og vi skulle skynde os at blive færdige, hvilken gav en træls situation for både Lene og os. Det blev noget rigtigt makværk. Efter at vi har fået Capzy på under badningen, er det faktisk en ren fornøjelse, og Lene nyder at komme i bad og få vasket hår.”

“Vi har brugt Capzy på Lene med rigtig god effekt.”

(Jane. SOSU-assistent Fremtidens Plejehjem, Nørresundby)