Sådan undgår du, at make-up'en bliver tværet ud

Offentliggjort af Litzy Thomsen den

Du kender det sikkert. Du skal lige have vasket hår, skal videre i byen eller vil bare gerne se godt ud uden de store armbevægelser og uden at få makeup'en tværet ud ... men men men så er det jo, at selvom du under bruseren prøver at undgå at få vand og shampoo i øjnene, løber det alligevel ned i ansigtet trods dine anstrengelser for at undgå det. Jeg har selv stået mange gange i den situation og irriteret mig over, at jeg skal starte forfra med make-up'en. Sorte rande omkring øjnene er resultatet. 

Jeg har selv sarte øjne og tåler kun make-up, som ikke indeholder diverse kradse ingredienser. Så derfor anvender jeg altid økologisk make-up. Selvom jeg anvender make-up af bedre kvalitet, har jeg altid haft problemer under og efter hårvask, vand/shampoo i øjnene og efterfølgende reparation af make-up og bagefter sviende, rindende og røde øjne - og ærlig talt, det ser da ikke særlig fedt ud - og det er heller ikke særlig behageligt! 

Jeg undrede mig over, hvorfor der ikke fandtes et eller andet produkt, som kunne afhjælpe dette problem. Der må da være andre kvinder, der står med lignende erfaringer? 

Som det tit går, så får man ikke altid lige gjort mere ved det, selvom tanken er opstået. Men så vil skæbnen, at min søn begynder at interessere sig meget for innovation og iværksætteri, og det smitter af på mig. Han nudger mig stille og roligt på sin fantastisk inspirerende måde til at turde gå i gang med selv at fremstille et produkt, der kan forhindre vand og shampoo i ansigtet.

Uha, kan jeg finde ud af det? Hvad skal der til? Hvad kræver det af mig? Og hvad nu hvis det ikke kan lade sig gøre? En masse spørgsmål melder sig naturligt, men nu er jeg fanget af tanken og vil gøre forsøget. Det tager mig halvandet år at udvikle, finjustere og designe en skærm i silikone. Og det skal være silikone, fordi det er så blødt, fleksibelt, holdbart og nemt at rengøre.

Det gik ikke hele tiden, som jeg håbede. Der var mange forhindringer og uvisheder - samtidig med, at det var tidskrævende og dyrt at få lavet prototyper mm. Jeg har jo også mit gode faste arbejde som folkeskolelærer, der skal passes. Men endelig kom Capzy til verden.

Første gang, at den skulle afprøves under bruseren, var det med bævende bevægelser og frygt for, at den ikke virkede. Nå men, jeg hopper under bruseren med Capzy på hovedet. Først mærker jeg vandet ramme håret, dernæst hårbunden og lige her er forventningen, at nu løber vandet ned i ansigtet - for det plejer det jo ... Meeeen det gør det ikke! DEN VIRKER! Det er jo fantastisk. Jeg vasker håret med shampoo og balsam. Ingen problemer.

Der er intet, der kan beskrive den fornemmelse, der følger efter at have konstateret, at Capzy har bestået prøven. Det er så fedt!!! Jeg er simpelthen så glad.

Slut med sorte rande og besværlig hårvask :-)

Hvis I har haft lignende oplevelser, eller der er andet, som I vil dele med mig eller spørge om, er I velkomne til at kontakte mig på facebook: capzy.dk eller pr. mail: kundeservice@capzy.dk

 

 

 


Del dette opslagNyere opslag →


0 kommentarer

Skriv en kommentar